Versterk je imago en boek meer succes!

met de juiste kledingstijl en kleuren

Natuurlijk weet jij als secretarieel talent dat je een belangrijke, zeer gewaardeerde functie binnen het bedrijf bekleedt. Niet zelden is het lastig om representatief en professioneel gekleed te gaan én tegelijkertijd dicht bij jezelf te blijven.

Streef jij als ambitieuze professional naar kwaliteit in je werk en ook in je persoonlijke presentatie?  Dan is deze training iets voor jou.

Image consultant Lisette Goes neemt je in deze training mee naar het geheim van de persoonlijke, succesvolle uitstraling. In deze training komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  •     Wat kun je zelf doen om je kwaliteiten zichtbaar te maken?
  •     Hoe laat je jouw persoonlijkheid zien in je (zakelijke) kledingstijl?
  •     'Colour is magic'! Beleef wat zoiets eenvoudigs als kleur met je doet.
  •     Ontdek wat jou gaat helpen die succesvolle uitstraling te creëren.

De juiste kledingstijl en kleuren geven je zelfvertrouwen waardoor je persoonlijk en zakelijk zult groeien. Na deze training heb jij de beste papieren bij een sollicitatie of promotie omdat je je zelfverzekerd en mooi voelt.

fotolisettegoes-2013Lisette Goes is image consultant. Zij helpt ambitieuze professionals met het zichtbaar maken van hun kwaliteiten en het versterken van hun imago. Hierdoor bereiken zij hun doelen en boeken meer succes!

logocolourbusinesslisettegoes