Het voordeel van een goede basis om mee te kunnen praten en denken over de social media strategie van het bedrijf

We kunnen niet meer zonder de internet technologie. Urenlang surfen we op het net naar allerlei informatie. En steeds meer mensen besteden tijd aan Linkedin, Facebook en zelfs Twitter. Maar wat is het nut van Social Media voor de secretaresse? Is het voor het secretaressevak van belang om je hierin te verdiepen? JA!

Blijf niet achter: wees zichtbaar en actief in de digitale wereld waarin je elkaar online leert kennen, de juiste mensen en informatie aantrekt en elkaar helpt!  

Steeds meer mensen gaan via Linkedin, Facebook en Twitter op zoek naar nieuwe klanten, een nieuwe baan, leveranciers, partners, sponsors, vrijwilligers, experts binnen of buiten jouw organisatie.

Maar wat is eigenlijk het nut van social media voor de secretaresse?

Door kennis te nemen van onderwerpen die raakvlakken hebben met jouw werkgebied maak jij je allround. Een rechterhand die onderscheidend is en meedenkt met de organisatie. Onmisbaar word je dan.

Je bent van meerwaarde als je weet in te schatten wat de tijdsinvestering is van social media, hoe je het beste kunt plannen, bijhouden en uitvoeren. Je kunt dan anderen adviseren over het nut van LinkedIn, Facebook en Twitter.

Een social media training die speciaal op maat gemaakt is voor de secretaresse, officemanager, managementassistent, managementsupporter, assistant to, personale assistant, kortom alle ondersteundende managementfuncties, bieden wij aan op 18 september en op nog twee data in oktober a.s. in Utrecht en op 29 september 2014 in Groningen.

Kijk voor meer informatie over de inhoud van deze training op Social media training voor allround officemanagement.


linkedin logoVoorwaarde is dat je al een profiel hebt op LinkedIn. Neem je laptop mee, dan kun je het geleerde direct in praktijk brengen!
Het is niet eng, je bepaalt zelf wat je wel of niet deelt, je kiest zelf wat je wilt toepassen.

Blijf niet achter: wees zichtbaar en actief in de digitale wereld waarin je elkaar online leert kennen, de juiste mensen en informatie aantrekt en elkaar helpt!


Meld je op tijd aan, er is maar plaats voor 12 personen. Aanmeldformulier

We trainen bewust met een kleine groep zodat iedereen de volle aandacht krijgt. Het betekent wel dat je je op tijd moet aanmelden, vol = vol.

JarnoDuursmaDeze training wordt gegeven door de beste social media trainer: Jarno Duursma

Jarno Duursma spreker grote groepJarno Duursma is zelfstandig consultant en trainer op het gebied van sociale media en technologische trends. Schrijver van de managementboek bestseller "Sociale Media Strategie in 60 minuten" en blogger en trainer voor het gerenommeerde Frankwatching.com. Jarno is tevens oprichter van de Social Media Club Groningen.