Secretaresse Groeidag viert 10 jarig jubileum op De ss Rotterdam

Aankondiging1eSGD20042004 was het jaar dat wij begonnen we met de voorbereidingen van de 1e Secretaresse Groeidag. Daar hebben we ruim de tijd voor genomen. Deze eerste Groeidag vond pas aan het einde van dat jaar plaats. We brachten trainers bij elkaar; bespraken de vraagstukken die onder de secretaresses leefden en die leidraad zouden zijn in de workshops; verzamelden adressen van degenen die in de managementondersteuning werkten; bezochten beurzen, etc.

De uiteindelijke aankondiging stuurden we rond op briefpapier met nog een heel ander logo.

Tien jaar geleden! Wat is er in de tussentijd veel veranderd in de secretaressebranche.

 

De Secretaresse Groeidag bestond dus 10 jaar in 2014. We kijken terug op een fantastisch tijd. Onze missie is geslaagd: heel veel blije secretaresses zijn na een bezoek aan de Secretaresse Groeidag met praktische trainingen voortvarend aan de slag gegaan.

De gunfactor om anderen te leren hoe je het verschil kan maken was voor Ingrid Geul en diverse trainers uit het secretaressevak tien jaar geleden een goede reden de Secretaresse Groeidag te introduceren. Dat heeft veel voldoening gegeven.

Echter, ná zo'n Groeidag kregen we steeds meer het gevoel: "Daar gaat ze en nu maar hopen dat ze het redt". En dat gevoel werd steeds sterker. Dus vonden we dat het tijd werd voor verandering!

De formule van de Secretaresse Groeidag is veranderd:

Van secretaresse naar Leading Lady