Pumps! Maak je eigen magazine

Als secretaresse of managementassistente heb je vast ook taken in de promotie en communicatie van jouw bedrijf. Persberichten redigeren, een intern magazine samenstellen, nieuwsbrieven schrijven of de website actualiseren... leuke klusjes, waarin je al je creativiteit kwijt kunt. Maar PR & Promotie is ook een vak!

Om je sterker te maken in dit onderdeel van je werk hebben we speciaal voor jou een hartstikke leuk, uiterst leerzaam en zeer nuttig groeiprogramma ontwikkeld:

Maak deel uit van de redactie van Pumps! Magazine

Als redactielid beleef je boeiende en gevarieerde dagen. Brainstormen, redactievergadering, desk research, interviewen, column schrijven, samenwerken, advertenties werven, foto's zoeken en beoordelen. Je steekt er ontzettend veel van op.

Net vóór de kroning van Koning Willem Alexander was de Oranje Pumps! klaar. Wil je het resultaat zien?

Pumps! editie 4 is te bestellen.

Ook je werkgever boekt direct concreet voordeel. Tijdens de redactiedagen produceer jij namelijk een echt professioneel magazine voor digitale verzending aan alle relaties van jouw bedrijf of instelling. En als je het goed doet verdien je zelfs met advertentiewerving!

Bovendien, heb je eenmaal een magazine gemaakt, dan kun je op basis van dat stramien doorgaan. En geheel zelfstandig of samen met je collega's periodiek een nieuwsbrief uitbrengen of op professionele wijze zelf jullie website actueel houden. Jij en je werkgever profiteren dus nog jarenlang van de expertise die je tijdens deze redactiedagen opdoet.

Lijkt je dit een interessante aanvulling op je expertise? Lees meer op www.pumpsmagazine.nl of meld je direct aan - alleen of samen met collega's - via het aanmeldformulier. Je kunt ook bellen of mailen: 035-6245404 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mogen wij jou verwelkomen?

Posted by een deelnemer van Pumps! editie 2: Ik heb deze training vorig jaar gevolgd. Erg inspirerend, interessant en vooral ook "leuk". Je krijgt een kijkje in de keuken van bladen-maken, en ondanks het feit, dat ik daar in mijn werk niet mee te maken heb, heb ik er waardevolle know-how uit kunnen pikken. Twee intensieve dagen met mensen uit je eigen werkgebied, samenwerken aan een eindresultaat. Los van de vele praktische tips, ook zomaar weer een aantal mensen ontmoet, waar weer goede contacten uit zijn ontstaan. Een training anders dan andere, veel doen, veel brainstormen, maar zeker ook hard werken. En toch voelde het een beetje als een uitje!

foto olderfoto-2Bekijk vorige edities:
Vorige edities van Pumps! Magazine zijn te bekijken op www.pumpsmagazine.nl

Bekijk ook: Alle voordelen op 1 rij

foto meedoenpumpsfoto-2Wil je samen met collega's redactielid zijn van een nieuwe Pumps! Magazine?

Schrijf je nu in!