Less Stress

Doe je werk met minder stress

Slaak je een diepe zucht als je een stapel werk op het buro krijgt? Breekt het zweet je uit aan het begin van de dag als je ziet wat je allemaal moet doen? Voel jij je opgejaagd na een lange dag werken?

In situaties van stress stelt het lichaam zich in om in actie te komen. Het is een natuurlijke reactie:  er ontstaat een verhoogde staat van paraatheid. De hartslag gaat omhoog, de ademhalingsfrequentie stijgt en er is meer zweetproductie. In onze moderne westerse maatschappij zijn er allerlei stressfactoren die dit proces in werking zetten.

In deze workshop zet je jouw stressfactoren op een rijtje en word je je bewust van de signalen die daar bij horen. En leer je hoe je met deze stressfactoren om kunt gaan.

Je krijgt waardevolle tips en adviezen om meer rust in je werk te creëren en stressreacties te verminderen en/of te voorkomen. Deze kun je direkt in je werk en dagelijks leven toepassen.

Herken de signalen, reageer adequaat en werk met 'Less Stress'.

fotoanitavanduijneAnita van Duijne, Ergofocus, is personal coach. Al 16 jaar is zij adviseur op het gebied van Arbeid & Gezondheid. In haar personal coaching maakt zij reacties in het lichaam door middel van biofeedback-apparatuur zichtbaar. Zij traint werknemers, leidinggevenden en management om invloed uit te kunnen oefenen op hun lichamelijke reacties op stress. Hierdoor wordt hun vitaliteit bevorderd.

logoanitavanduijne