In je element .... of juist niet?

Door welke bril bekijk jij je omgeving? Weet je hoe je reageert of ben je soms verbaasd over je eigen reactie, vooral als de stress toeneemt en denk je dan: “ik was even mezelf niet?”

De elementen vuur, aarde, lucht en water kijken en reageren allemaal anders.
Het vuurtype kijkt heel sterk naar de mogelijkheden terwijl aarde een meer praktische instelling heeft en gericht is op het hier en nu.
Lucht is het element van het verstand en wil graag de dingen snappen.
Water hoort bij het gevoel: hoe is de sfeer, voel ik me op mijn gemak in deze situatie?

In deze workshop
We gaan, aan de hand van je eigen horoscoop, kijken welke elementen in jouw leven de hoofdrol spelen. Dat doen we door te kijken naar de stand van de zon en de maan in jouw horoscoop.
De zon is je kern en geeft meestal je oriëntatie op de wereld aan: ben je een luchttype of juist een aardetype, waar ligt je kracht en wat is lastiger voor je?
De maan weerspiegelt onze behoefte aan veiligheid en zekerheid en als we onzeker zijn, is het de maan die ons gedrag bepaalt…

Aan de hand van praktijk voorbeelden gaan we kijken hoe de verschillende types reageren en omgaan met stress.

Ontvang jouw eigen horoscooptekening op papier
Wil je deelnemen aan deze workshop? Vermeld bij je aanmelding jouw geboortedag, plaats EN tijd, dan ontvang je jouw eigen horoscooptekening op papier.  (Geboortetijd vraag je op bij de gemeente waar je geboren bent.)

fototienkatemaDeze workshop wordt gegeven door Tienka Atema, astroloog met een eigen praktijk in Bilthoven. Ze is lid van de AVN, de vakverenging van beroepsastrologen.  www.astrologiepraktijk.nl

logoastrologiepraktijk tienkaatema