Hoe maak jij het verschil voor personeel?

Als secretaresse krijg je steeds vaker P&O taken toegeschoven. Een logische keuze, jij bent immers de spin in het web binnen je organisatie. Maar, zo'n P&O rol vraagt nogal wat van je. Ineens heb je wisselend verschillende petten op: de pet van werkgever, de pet van vertrouwenspersoon en de pet van personeelsvertegenwoordiger. Je positie tussen je manager en je collega's wordt nog explicieter en vraagt soms om een slimme spagaat.

Hoe zorg jij ervoor dat je een stevige positie behoudt? Dat je zowel naar je collega's als naar je manager/werkgever het verschil maakt? Wat zijn daarin valkuilen? En, hoe zorg je voor een slimme, simpele aanpak voor het organiseren van je P&O taken en activiteiten?

Daarover gaat de training: 'Hoe maak jíj het verschil voor personeel?' Tijdens de training staan de volgende onderwerpen centraal:

  •     De kracht van bewuste keuzes over (onbeschreven) P&O beleid
  •     Vertrouwenspersoon of toch liever niet?
  •     Jouw geweten en hoe je daar trouw aan kunt blijven
  •     Slimme én simpele organisatietips voor al je P&O activiteiten

Esther Mallant van HRMallant laat je in deze training een stap zetten naar de rol van stevige sparring partner van je manager voor P&O vraagstukken binnen je organisatie. Na de training weet jij welke keuzes je kunt maken om in deze rol écht het verschil te kunnen maken.

fotohrm esthermallantEsther MallantEsther Mallant begeleidt bedrijven naar Slim, Simpel én Succesvol Personeelsmanagement, waardoor managementtijd halveert en de productiviteit en betrokkenheid van hun medewerkers verdubbelt.
Door haar achtergrond als ondernemer, manager en P&O expert weet ze als geen ander welke uitdagingen bedrijven hebben bij het managen van hun medewerkers.
Het is haar persoonlijke missie om bedrijven te helpen de zaken rondom personeel slim aan te pakken, zoveel mogelijk te versimpelen en daarbij het personeel respectvol en fair te behandelen.

logo hrm esthermallant logoOp de Secretaresse Groeidag van 31 oktober 2013 staat deze training op het programma. Interesse in deelname?

Neem contact met ons op als je interesse hebt in deze training.