Lezen vanaf een beeldscherm is anders!
Gemiddeld lezen we vanaf een beeldscherm langzamer, worden we sneller moe en raken we eerder onze concentratie kwijt.

Minder uitprinten

Bij het lezen vanaf een beeldscherm print u teksten van meerdere pagina's misschien uit omdat dit 'makkelijker leest'. Wij leren u makkelijker informatie opnemen waardoor u minder of helemaal niet meer hoeft te printen.

Het Nieuwe Werken

We krijgen steeds meer te maken met het lezen vanaf een beeldscherm. Denk hierbij ook aan Het Nieuwe Werken (HNW) en Flexwerken. Veel bedrijven zijn bezig om papierarm of zelfs papierloos te gaan werken.

FleXlezen® biedt de oplossing

Door het FleXlezen® (training effectief beeldschermlezen) leer je om sneller te lezen en effectiever informatie op te nemen. Hierdoor neemt je concentratie toe: je hersenen worden effectiever gebruikt, waardoor de aandacht beter gefocust blijft. Het tekstbegrip blijft gelijk of wordt zelfs beter! Het opnemen van informatie in een rumoerige omgeving op kantoor en thuis wordt daardoor gemakkelijker.

Workshop FleXlezen®

In de korte tijd van de workshop behandelen we een aantal onderdelen van onze training. Deze helpen je direct al om op een andere manier met de teksten op je scherm om te gaan.

Wat levert de workshop je concreet op?

  •     snel hoofd- en bijzaken onderscheiden
  •     een juiste leesstrategie
  •     minder stress
  •     besparing van kostbare tijd
  •     minder uitprinten
  •     minder klachten nek/schouders

Neem je laptop mee, dan kun je het geleerde direct in praktijk brengen!

Laat ons weten dat je interesse hebt door je gegevens in te vullen op het formulier 'Ik blijf graag op de hoogte'.

fotoflexlezenFleXlezen® wordt gegeven door Marcel Luijendijk, directeur van Pro Read®. Deze organisatie leert al sinds 1967 mensen sneller en effectiever informatie opnemen. Het FleXlezen® programma is tot stand gekomen met de medewerking van 3 universiteiten.
Voor meer informatie http://www.proread.nl