De kracht van (intern) netwerken

Je zou denken dat netwerken alleen iets is voor jouw manager. Niets is minder waar. Ook jij als secretaresse hebt baat bij een goed netwerk.

  •     Wat is netwerken?
  •     Wat is het nut van een netwerk?
  •     Hoe bouw je een netwerk op?
  •     Welke netwerkverenigingen zijn er voor secretaresses?
  •     Kun je ook netwerken zonder lid te zijn van een netwerkvereniging?

Een aantal voorbeelden van vragen, die tijdens deze workshop beantwoord worden. Na deze theorie brengen we in praktijk hoe je als secretaresse het beste kunt netwerken.

In een korte tijd maak je met zoveel mogelijk mensen/collega’s kennis (speeddaten). Visitekaartjes zijn hierbij onontbeerlijk. Die krijg je uitgereikt en jij zorgt er voor dat je tijdens het netwerken zoveel mogelijk visitekaartjes van collega’s te pakken krijgt.

Om je te helpen hoe je de namen en gezichten van je collega’s kunt onthouden doen we een spel waarin de verkregen visitekaartjes een rol spelen. Aan het eind van deze workshops heb je jouw collega’s beter leren kennen én weet je voor welke zaken jij hen een volgende keer kunt bellen.

foto ingrid geul nieuwDeze workshop wordt gegeven door Ingrid Geul, directeur van Leading Lady. Ze is zelf jarenlang secretaresse geweest. Met haar bedrijf geeft zij training aan secretaresses op het gebied van efficiënt werken.

leadinglady